RESTAURANT

 

Toen de familie Commeyne op 27 April 1995 eigenaar werd van de ZANDWEGEMOLEN, hebben wij  als zaakvoerders ons als doel gesteld deze gekende horecazaak nieuw leven in te blazen en verder uit te bouwen tot een familiaal bedrijf met een hoogstaande en verzorgde klassieke Franse keuken, in een zeer uitzonderlijk en niet te evenaren stukje industrieel cultureel erfgoed.
 
Wegens zijn zeer gunstige ligging tussen "Waggelwater" - "Blauwe toren", zeer dicht bij het AZ St.-Jan, met een zeer goede bereikbaarheid via de bekende Expressweg (400m afrit "Sint-Pieters Brugge") en zijn ruime parkeermogelijkheden, is de ZANDWEGEMOLEN bijzonder aantrekkelijk voor zakenmensen, bedrijfslunchen of als startpunt van een toeristische trip met bezoek aan de gerestaureerde maalvaardige molen via onze molenherberg. Nadien kan menu een bezoek brengen aan de historische Stad Brugge.
 
Elke werkdag serveren wij een 3-gangen dagschotel voor 15,00€. Verder hebben wij naast onze gevarieerde restaurantkaart ook steeds 3 menus beschikbaar. Bij de keuze van deze menu's kan U steeds kiezen voor de formule "Met passende wijnen".

Uiteraard is het steeds mogelijk om, indien gewenst, aanpassingen voor te stellen. Iedere gewone zondag hebben wij ook nog een drie-gangenmenu beschikbaar.

© Copyright 2016 Johan COMMEYNE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now