top of page
RESERVATIES

 

Tel: 050 - 31 58 58

reservaties@zandwegemolen.be

Met grote spijt hebben we een harde, maar realistische beslissing genomen.


We gaan door tot en met zat. 30 juni 2018.
 

Daarna gaan we niet meer verder met het levenswerk en de droom van Johan.

 We danken iedereen die vele jaren, vol vertrouwen, zijn komen genieten van de kookkunsten van Johan en de sfeer in de Zandwegemolen.

Wij weten dat Johan gedurende 23 jaar iets moois heeft gerealiseerd,  maar we beseffen dat we dit zonder zijn bezieling, zijn kennis en zijn energie niet verder kunnen blijven doen.


Met heel veel dank,
De familie Commeyne 

Het restaurant is gesloten​

op dinsdagavond en de ganse woensdag.

Oude Oostendse Steenweg 91-93

8000 BRUGGE

tel 050 - 31 58 58

fax 050 -31 59 44

gsm 0475 - 200 385

Beste bezoeker,

Graag heten wij u welkom op onze webstek. Hier kan u informatie vinden over onze zaak en de verschillende mogelijkheden. Zoals jullie wel weten is onze zaak gesitueerd in een geklasseerde en gerestaureerde windmolen uit 1860. De restauratiewerken werden uitgevoerd in de periode 2003 - 2005.

In ons restaurant kunt u terecht voor een snelle 3-gangen dagschotel, een verzorgde betaalbare zakenlunch of voor een verfijnd diner. Kleurrijk, smaakvol en met respect voor de creatieve gastronomie worden de gerechten uitgedacht. Een wijnassortiment en een vlotte bediening vervolmaken het culinair genieten. Een swingend huwelijksfeest, een stijlvolle receptie, een familiefeest in beperkte kring of een bedrijfsfeest met vele genodigden... Binnen of in de tuin, wij maken er met onze beste zorgen en onze heerlijke creaties een verrassende gebeurtenis van. Een waaier van mogelijkheden maken van elke gelegenheid een speciale dag om nooit te vergeten.


Een presentatie van een nieuw product, een bedrijfsmeeting of een directievergadering: alles is mogelijk. Wij voorzien u van de beste service, de juiste ruimte en de nodige faciliteiten.

Steeds verzorgen wij uw feesten met de grootste service.


Kwaliteit is wat wij, Johan & Veerle Commeyne-Desoete al 20 jaar in onze 'molenzeilen" hebben.

Verder vindt U op deze site alle informatie betreffende ons restaurant en feestzaal. Consulteer daarom de knoppen info restaurant, feestzaal en molenherberg.

Veerle, Johan en het Zandwegemolen Team.

De wieken van de molen

press to zoom

stadhuis op de Burg

press to zoom

Terras: capaciteit van ca. 60-80 personen

press to zoom

De wieken van de molen

press to zoom
1/25
bottom of page